Un șofer din Botosani a uitat să tragă frâna de mână. Ce a putut să se întâmple a devenit viral pe internet

În cursul serii de marți, botășănenii au avut parte de o întâmplare mai puțin întâlnită, după ce s-au intersectat cu o mașină „bântuită” în trafic. După ce au observat că ceva anormal se petrece, mai mulți șoferi au reclamat imaginile pe un grup de Facebook, pentru a afla cine este „vinovatul”.

Ce au observat mai mulți șoferi

Întâmplarea a avut loc în centrul municipiului Botoșani, acolo unde un șofer mai puțin responsabil a lăsat mașina în parcarea de la Elvila și s-a retras liniștit și fericit acasă, cel mai probabil crezând că mașina sa este în siguranță. Nu a durat mult și autoturismul a plecat singur la vale, căci acesta uitase să tragă frâna de mână.

Imaginile cu „mașina-fantomă” au fost publicate de un șofer pe grupul Radar Botoșani Oficial (Control Trafic), care le-a făcut și o mică descriere sugestivă: ”mașină bântuită în Botoșani”.

În urma postării publicate pe grup, internauții au format două tabere, respectiv, una care îi ia apărarea șoferului cu privire la faptul că a uitat să tragă frâna de mâna, iar alta care susține că acest lucru era prioritar, iar astfel de neatenții se pot solda cu incidente grave.

De asemenea, mai mulți membri ai grupului i-au reproșat persoanei care a imortalizat momentul că trebuia să intervină pentru a opri mașina, în loc să filmeze.

În continuare, un alt internaut l-a informat pe proprietarul autoturismului că imprudența sa a dat naștere la ”victime”, mai exact, mașina sa a lovit o altă mașină, provocând daune.

”Cred că ai uitat să tragi frâna de mână și ți s-a dus mașina la vale în parcare la Elvila, izbindu-se de BT 63…”, este mesajul postat pe rețeaua de socializare.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *