Un șofer din București a parcat pe trotuar, și-a luat plăcuțele de înmatriculare cu el și a plecat la muncă. „Să stai la pândă până iese”

Un șofer a găsit un „hack” ca să scape de amenda polițiștilor ( sau cel puțin așa crede el). Acesta a parcat pe trotuar, după care și-a luat plăcuțele de înmatriculare și a plecat la muncă.

„Să stai la pândă până iese”

Un șofer grăbit spre muncă a parcat pe trotuar, după care a luat numerele de înmatriculare ale mașinii cu el, ca să fie sigur că nu se trezește cu vreo amendă în bord. Însă, e foarte posibil să nu își mai găsească nici mașina acolo.

Acest lucru a fost surprins de un trecător, care i-a fotografiat mașina șoferului. Din păcate, nu a apucat să surprindă și numerele de înmatriculare, ci doar mașina parcată neregulamentar pe trotuar. Bărbatul a publicat imaginea pe pagina de Facebook „Ai parcat ca un bou București”, alături de descrierea:

Putem doar să ne imaginăm ce scenă caraghioasă produce unul care parchează pe trotuar și își dă jos plăcuțele de înmatriculare, apoi fuge să-și înceapă tura la birou.” a scris G. S.

Un internaut i-a recomandat bărbatului să verifice dacă șoferul a acoperit și seria de caroserie:

Dacă tot ai făcut poza, ne-ai incitat….verifică dacă individul a acoperit și seria de caroserie!
Este pe parbriz, în stânga volanului….Nu de alta, le deschidem inteligența celor de la locală, rutieră…” a scris M. C.
Mai mulți bucureșteni au spus că, în această situație, polițiștii pot și să îi ridice mașina, nu doar să-l amendeze pe șofer.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *