Un șofer lăsat fără permis sâmbătă seara în București, le-a cerut polițiștilor bani de taxi pentru a ajunge acasă

Printre șoferii trași pe dreapta sâmbătă seara se numără și un bărbat de 55 de ani, care avea o alcoolemie de 0,55 miligrame de alcool pur în aerul expirat. Alături de el în mașină se aflau soția și cei doi copii ai săi.

De asemenea, un alt șofer care a rămas pieton pentru 90 de zile le-a cerut agenților de circulație bani pentru a putea ajunge acasă, potrivit Digi24.

PolițistSancțiune de 1.305 lei și în urma verificărilor, aveți ITP expirată din 23.08.2021, cumul de 2.070, din care puteți plăti în 15 zile 1.305 lei. Aveți aici și dovada înlocuitoare a talonului.

ȘoferSunt conștient de ce am făcut, problema e că ar trebui să-mi dați niște bani să mă duc cu taxiul până acasă. Vreți? Aveți să-mi dați și mie niște cash să mă duc până acasă? Doriți? Îmi dați 30 de lei?

Șase dosare penale au deschis polițiștii, după ce au depistat în trafic șoferi care consumaseră alcool sau droguri sau care aveau permisul suspendat, dar s-au urcat la volan. Au reținut și patru certificate de înmatriculare pentru defecțiuni găsite la mașini.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *