Un șofer profesionist inconștient, conduce camionul cu un singur picior

Un șofer profesionist a fost filmat de un coleg de-al său în timp ce conducea camionul cu un picior scos pe geamul lateral.

După ce videoclipul a avut un impact mare pe rețelele de socializare, agenții Poliției Autostrăzii Federale (PRF) din Brazilia au reușit să-l localizeze pe șoferul camionului care a dat dovadă prin gestul său de o totală inconștiență.
Până în prezent, polițiștii nu au dat niciun comunicat în legătură cu măsurile pe care le-au luat împotriva inconștientului șofer de camion.
Mai mult, agenții Poliției Autostrăzii Federale caută acum informații pentru a-l cerceta și pe șoferul profesionist care a filmat imaginile în timp ce se afla la volan.
Un videoclip circulă pe rețelele de socializare arătând un șofer al companiei Brambila care conducea într-o manieră periculoasă. În videoclip, bărbatul are un picior în afara camionului, punând astfel integritatea personală și pe cea a altora în pericol.
Șoferul care a înregistrat imaginile a încălcat, de asemenea, regulile de trafic, deoarece videoclipul arată că el conduce și ține telefonul mobil pentru a înregistra.
Mai jos puteți vedea acest videoclip!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.