Un șofer român a blocat un sat din Franța cu un camion. Ca să treacă el, a fost demolată fântâna din centru

Potrivit cotidianului regional L’Ardennais, luni după-amiază, un șofer român al unui camion înmatriculat în Bistrița-Năsăud a blocat complet centrul unui sat din Franța. Șoferul conducea un camion convoi excepțional care transporta un tub de turbină eoliană și era primul într-o coloană de patru camioane.

Destinația finală a acestor tuburi era Belgia, unde urmau să fie reciclate. Cu toate acestea, șoferul român a rămas blocat în fața primăriei satului Maubert-Fontaine, potrivit Libertatea.

Primarul localității, Christian Mougin, a fost furios că traficul pe D8043 a fost complet paralizat în sat timp de mai multe ore. El a declarat: „Este incredibil că astfel de situații apar atunci când șoferii au acces la GPS-uri sofisticate. Nu pot să înțeleg cum au crezut că pot folosi acest traseu”.

Pentru a permite camionului blocat să treacă prin piațeta din fața primăriei, o firmă privată a fost chemată să demoleze fântâna din centrul satului. A durat mai multe ore până când șoferul român a reușit să-și miște camionul și să deblocheze drumul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *