Un șofer român a condus 23.000 km în 26 de zile, în Germania. Poliția l-a prins și i-a luat Sprinterul

Complet suprasolicitat, asta a spus poliția germană despre un șofer român despre care a descoperit că fusese la volan 26 de zile la rând, fără ca mașina lui, un Sprinter, să fie oprită măcar o zi, scrie ediția online a Rheinische Post, cotidian regional german care apare la Dusseldorf.

Poliția l-a verificat pe șoferul în vârstă de 30 de ani miercuri dimineață, în zona de odihnă Sandrup, de pe Autobahn 1. Agenții au descoperit că șoferul din România se afla pe autostrăzi din 4 decembrie, fără a respecta orele de conducere și de odihnă prescrise. Șoferul era complet suprasolicitat. Documentele sale au arătat că a parcurs un total de 23.000 de kilometri în aceste 26 de zile, fără ca vehiculul să fi stat nemișcat măcar o zi. 

Compania română angajatoare a bărbatului de 30 de ani a primit o plângere din cauza încălcării legii transportului rutier și a timpilor de conducere și de odihnă prescriși în aceasta. Poliția a confiscat Sprinterul.
Citeşte întreaga ştire: Un șofer român a condus 23.000 km în 26 de zile, în Germania. Poliția l-a prins și i-a luat Sprinterul


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *