Un șofer român a fost oprit de poliție în Austria. Avea suprasarcină 3 tone și defecțiuni grave la remorcă

În Altlengbach (sectorul St. Pölten-Land) poliția a oprit un ansamblu auto format dintr-o dubă de 3.5 tone și o remorcă cu numere românești care era complet supraîncărcat.

Luni, la ora 10:45, angajați ai poliției autostrada Altlengbach au inspectat o dubă de 3.5 tone cu o remorcă ușoară cu numere de înmatriculare românești pe autostrada de vest din Altlengbach în direcția Viena. Au fost găsite supraîncărcări semnificative și au fost cântărite vehiculul și remorca.

După cum s-a dovedit, duba a fost supraîncărcată cu 2.760 de kilograme, ceea ce corespunde unei supraîncărcări de 78 la sută. Remorca a fost supraîncărcată cu 490 de kilograme, ceea ce corespunde unei supraîncărcări de 65 la sută. Când vehiculele au fost verificate în continuare, s-a constatat că bara de tracțiune a remorcii s-a rupt și a fost stabilizat doar cu o curea de ancorare.

Șoferul nu a fost lăsat să își continue călătoria în asemenea condiții.

De asemenea, remorca a fost oprită din cauza unei defecțiuni. Plăcuțele de înmatriculare ale remorcii au fost îndepărtate din cauza pericolului iminent, șoferul a fost amendat și raportat la Comisia raională St. Pölten din cauza numeroaselor încălcări.

Șoferul, un cetățean român în vârstă de 33 de ani, făcuse deja drum lung. Era în drum din Marea Britanie în România.

Sursa:www.heute.at

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *