Un şofer român de TIR s-a pierdut într-o pădure din Germania, a abandonat camionul, s-a întors în România şi s-a angajat la altă firmă

Un şofer român de TIR, căutat de autorităţile din Germania după ce s-a pierdut într-o pădure şi a abandonat camionul, s-a întors în România şi s-a angajat la o altă firmă, tot ca şofer de TIR.

Bărbatul a pus pe jar autorităţile din Germania, pe reprezentanţii firmei la care lucra, dar şi pe colegii săi. Toţi au început să îl caute crezând că i s-a întâmplat ceva rău, după ce s-a rătăcit într-o pădure din zona oraşului Koln şi a abandonat camionul.

 

Poliţiştii germania au găsit camionul înmatriculat în România, abandonat pe un drum forestier cu o înclinaţie de 20%, însă nici urmă de şofer. Astfel, au demarat o anchetă pentru identificarea şoferului român.

 

Reprezentanţii companiei care deţine camionul a fost înştiinţată că remorcarea camionului va costa 20.000 de euro, însă mult mai importantă era găsirea şoferului dispărut.

Adevărul a ieşit la iveală, seara trecută, după ce Ilie Matei, un şofer român de TIR, cunoscut pentru comunitatea de şoferi pe care a creat-o pe Facebook, a lansat un apel pentru găsirea şoferului.

 

A abandonat camionul, s-a întors în România şi s-a angajat la o altă firmă, în timp ce toată lumea îl căuta

 

Postarea lui Ilie Matei – „Omul Şoselelor” a fost văzută şi de reprezentanţii unei firme de transport din Timişoara, care au anunţat că l-au găsit pe şoferul dispărut în pădurea din Germania: se angajase chiar ieri şi urma să plece în prima cursă duminică.

 

„Sa descalcim puțin situatia: Colegul nostru, acum cateva zile a avut o incarcare la container cu deseuri lemnoase, dar din pacate a ratat traseul indicat de firma pt incarcare.

A ajuns pe niste coclauri in padure unde a ramas blocat pe o urcare de 20% inclinatie. Neanuntand pe nimeni a abandonat camionul acolo, vazandu-si linistit de drum fara nici o remuscare si punand in alerta atat autoritatile cat si firma la care lucra.

 

Fotografia cu actele a fost facuta anterior incidentului si le-am postat in speranta că il va identifica cineva. Omul nostru era cu salarizarea si diurna la zi, asta ca sa nu existe suspiciuni de neplată.

 

Ridicarea ansamblului de la locul abandonului costa firma de transport undeva la 20000 euro, bani ce nu pot fi suportati de asigurari pt ca incidentul nu a fost pe un drum public.

Credeti că s-a incheiat telenovela ?? Ei na, asa am crezut si eu!

 

Aseara, dupa postarea facuta pe pagina m-a contactat o doamna de la o firma din TM la care omul nostru se angajase ieri.Urma sa plece in cursa dumnica, bine mersi.

 

Deci individul a abandonat camionul firmei de Maramures, apoi a plecat frumos in Romania sa caute alte „victime ” fara nici o scrupula, fara nici o remuscare, fara sa ii pese de toti cei ce il cautau disperati crezand ca s-a petrecut o tragedie cu el, mai ales ca are o varsta inaintata.

 

Dupa postarea de aseara se pare că pt moment i s-a pus frană!

 

Mda, sper ca toti aceia care m-ati balacarit aseara la postare pe mine si firma la care lucra, sper ca sunteti pe receptie! Uneori acordam credit prea mult oamenilor ce nu merita si acestia nu au nici o scrupula in a escroca pe ceilalti! Stimate domn Ioan David, in istoria transporturilor din Romania nu a existat unul mai laș si neasumat ca si dvs!

 

Cu părere de rau vă spun ca in ciuda varstei onorabile pe care o aveti nu ati invatat nimic despre barbatie si asumare in viata asta!

 

Mai mult de atat, la firma din Timisoara unde urma sa incepeti lucrul ati declarat ca ati plecat de la ultimul job pt ca nu ati fost plătit! Ati omis sa spuneti ca dvs ati abandonat un camion in creierii muntilor pt că v-ati abatut de la traseu!

 

Vă doresc pensie usoara, cred că e cam tarziu pt dvs sa mai practicati si sa faceti de rusine cu intentie o intreaga comunitate de camionagii romani care sunt remarcati si respectati in toata Europa pt seriozitatea in acest job !

 

Drumuri bune sa aveti! Pe sosele ne avem doar unii pe ceilalti!”, a scris Ilie Matei într-o altă postare, făcută după ce şoferul dispărut misterios a fost găsit.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *