Un sofer roman si-a uitat fiica intr-o benzinarie din Austria! Cum a realizat ca aceasta nu se mai afla in masina?

Par fapte desprinse dintr-un film, insa un roman chiar a reusit performanta de a-si uitatcopilul intr-o benzinarie din Austria. Iata cum si-a dat seama ca fata sa nu se mai afla in masina.

Nu este o gluma si niciun scenariu de film! Un roman chiar a reusit performanta de a-si uita copilul intr-o benzinarie din Austria. Iata cum si-a dat seama ca fata sa nu se mai afla in masina.

O adolescenta care calatorea cu tatal ei, a fost uitata intr-o benzinarie de pe autostrada din Kematen am Innbach, din districtul Greskirchen. Se pare ca adolescenta de 13 ani coborase din masina in timp ce tatal ei era la toaleta.

Dupa ce s-a intors in masina, barbatul nu a mai verificat daca fiica lui se afla pe locul din spate. Acesta si-a vazut de drumul sau si a condus timp de o ora. Intre timp, a fost sunat de buncii fetei, care fusesera contactati de politistii austrieci. Politistii sunasera la singurul numar de telefon pe care fetita il stia, adica cel al bunicilor din Romania.

Intrebat de politisti cum s-a intamplat acest lucru, barbatul a declarat ca era convins ca fiica lui doarme pe bancheta din spate, asa ca nu s-a mai uitat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *