Un tânăr de 20 de ani a furat o locomotivă GFR și s-a plimbat cu ea într-o gară din Medgidia. Din fericire, nesăbuința tânărului nu s-a soldat cu victime

La plimbare cu….locomotiva. Un tânăr de 20 de ani s-a urcat într-o locomotivă GFR și s-a plimbat cu ea într-o gară din Medgidia.

Incidentul s-a petrecut miercuri, la orele după-amiezii și, din fericire, nesăbuința tânărului de 20 de ani nu s-a soldat cu victime sau pagube materiale. Totuși, tânărul nu s-a gândit la tragedia pe care ar fi putut s-o provoace, doar de dragul amuzamentului. Locomotiva ar fi putut oricând să intre pe linia de circulație a unui alt tren de călători sau marfă, potrivit ClubFeroviar.ro.

A furat locomotiva și a plecat la plimbare

Tânărul a intrat în cabina de conducere a unei locomotive GFR, a ridicat și conectat pantograful, după care a pus locomotiva în mișcare. După „aventura” condusă de inconștiență a tânărului de 20 de ani, acesta a fost identifiat și reținuți de polițiștii din Medgidia.

Autoritățile nu își explică însă cum a reușit tânărul să pună în mișcare locomotiva, deoarece, pe timpul remizării, locomotivele ar trebui să fie asigurate contra pornirii, deconectate de la sursa de energie și încuiate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *