Unde găsești cel mai bun preț la benzină și motorină astăzi

19 decembrie 2022. Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro, iar șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi.

Descoperă, în lista de mai jos, care sunt stațiile peco unde găsești luni cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România!

Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro, iar șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi.

Comparativ cu luna trecută, prețul mediu al unui litru de benzină a scăzut cu 14.6%, ceea ce înseamnă că un plin (50 de litri) costă astăzi cu 53.0 lei mai puțin decât în urmă cu 30 de zile.

În cazul motorinei, prețul mediu al unui litru s-a diminuat cu 14.5%, ceea ce înseamnă că un plin (50 de litri) costă astăzi cu 62.0 lei mai puțin decât în urmă cu 30 de zile.

Cel mai mic preț pentru benzină și motorină luni, 19 decembrie 2022

Potrivit datelor furnizate de peco-online.ro, cea mai ieftină benzină din România se vinde luni cu 6.10 lei și se găsește la acest preț la stația Petrom din Sectorul 5 al Capitalei.

În ceea ce privește preț motorină luni, 19 decembrie 2022, cel mai bun preț pentru acest tip de carburant este de 7.24 de lei și o găsiți la acest preț la stația Petrom din Tărtășești, județul Dâmbovița.

Cel mai bun preț la GPL este astăzi de 3.99 lei și se vinde la acest preț la mai multe stații peco din București.

Preț benzină și motorină luni, 19 decembrie 2022- București

Cel mai mic preț benzină: 6.10 lei

Cel mai mic preț motorină: 7.26 lei

Cel mai pic preț GPL: 3.99 lei

Cel mai bun preț pentru benzina standard din București luni, 19 decembrie 2022 este de 6.10 lei și se vinde cu acest preț la stația Petrom din Sectorul 5.

Cel mai bun preț pentru motorina standard din București este azi de 7.26 lei și se vinde la acest preț tot la stația Petrom din Cel mai bun preț pentru GPL din București este luni de 4.10 lei și se vinde la acest preț la mai multe stații Lukoil, Petrom, Mol și OMV. Sectorul 5.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *