Vești proaste pentru șoferi! Ar putea să rămână fără mașini dacă se aprobă noua modificare a Codului Rutier

Vești proaste pentru șoferii din România! Codul Rutier ar putea să sufere o modificare, care să îi lase fără mașini pe conducătorii auto. Iată care sunt condițiile în care autoturismele lor ar putea să fie reținute de către polițiști, dar și de când ar putea să intre în vigoare noua lege.

Șoferii români încep anul 2023 cu încă o veste proastă. După toate scumpirile la carburanți și cheltuielile mai mari pentru intreținerea mașinii, Guvernul vine cu o nouă modificare a Codului Rutier, care ar putea să îi lase fără mașinile personale. Legea urmează să fie supusă votului în Parlament, după ce proiectul a fsot deja depus.

 

Guvernul vine cu o nouă propunere de modificare a Codului Rutier, care ar putea să îi afecteze grav pe șoferii din România. Așadar, noua lege prevede ca șoferii care sunt prinși în timp ce conduc un autoturism al cărui talon a fost reținut, să rămână fără mașini. Proiectul a fost depus în Parlament și urmează să fie supus votului din Parlament.

 

Noua modificare a legii a fost propusă de deputatul Cristian Ichim, care a sesizat un număr prea mare de șoferi inconștienți, conform declarațiilor sale la Antena 3 CNN. Așadar, deputatul susține că această inițiativă este una extrem de utilă pentru bunul mers al lucrurilor.

 

”Există un număr foarte mare de conducători auto care nu sunt conştienţi de faptul că au în mână o armă, în condiţiile în care depăşesc viteza legală admisă, iar când discutăm o viteză de peste 100 de km/h, putem vorbi despre o armă. Iniţiativa este depusă la Senat, îşi va urma parcursul legislativ şi când va ajunge la Camera Deputaţilor şi va avea votul final, eu sper că în discuţii cu colegii parlamentari vom găsi formula cea mai adecvată pentru modificarea finală. Am avut discuţii cu colegii parlamentari şi vă spun ceea ce am susţinut de la începutul mandatului: viaţa are prioritate şi nu trebuie să ţină cont de un partid sau altul”, a declarat Cristian Ichim.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *