VIDEO – Imagini fabuloase cu un autoturism care tracteaza un TIR blocat in zapada

Dupa cum este si vorba “buturuga mica rastoarna carul mare”, de data asta un autoturism doar tracteaza un TIR
Masina reuseste performanta sa tracteze tir-ul si sa-l scoata din zapada, avand un motor foarte puternic. Multi dintre trecatori s-au oprit sa filmeze momentul
Din fericire totul s-a terminat cu bine, ambele autoturisme au iesit cu bine la o sosea mai putin inzapezita si au putut sa-si continue drumul in siguranta

https://www.tiktok.com/embed/v2/6921767264874138882?lang=ro-RO

Intreaga intamplare a avut loc in Germania, in timpul unor ninsori abundente care au dat traficul peste cap. Zapada a pus mari probleme in mai multe zone, in special in drumurile laturalnice, mai putin circulate si ingrijite de autoritatile locale.

Un tir nu putea sa urce o panta ceva mai inclinata, in conditiile in care zapada cazuse in abundenta pe carosabil si era foarte alunecos. Soferul profesionist a incercat mai multe manevre insa risca sa ramana blocat si sa opreasca traficul pe intreaga sosea. Astfel, un sofer curajos si cu o masina puternica de teren s-a gandit sa tracteze chiar el tir-ul.

Este vorba de un Audi Quatro care s-a “inhamat” la propriu dar si la figurat sa scoata tir-ul din situatia dificila in care se afla. Motorul puternic al masinii a facut fata si a contribuit decisiv la scoaterea tir-ului din zapada. Imaginile sunt cu adevarat spectaculoase, soferii au avut destul curaj sa infrunte vremea dificila si au rezolvat cu bine intreaga situatie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *