VIDEO. Mașină cu numere de București, parcată direct pe plajă. Ce amendă a primit șoferul

Un șofer cu o mașină cu numere roșii, înmatriculată în București, a și-a parcat autoturismului în stațiunea Saturn aproape de apă, direct pe plajă unde se aflau turiștii.

Bineînțeles, accesul, circulaţia sau staţionarea vehiculelor pe plajele Mării Negre este interzisă.

Potrivit Apelor Române, amenda poate ajunge până la 20.000 lei.

Polițiștii au anunțat că s-au autosesizat și i-au aplicat o amendă șoferului în valoare de aproximativ 2000 de euro, adică 10.000 de lei.

”În cursul zilei de astăzi, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia s-au sesizat cu privire la faptul că, un autoturism, aparținând unui bărbat, de 43 de ani, din București, se află pe o plajă din stațiunea Saturn. Acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 10.000 de lei” – a anunțat poliția într-un comunicat.

Bărbatul a susținut în fața polițiștilor că a tractat un skyjet până la malul apei, însă mașina s-a afundat în nisip și a rămas blocată acolo.

Până la urmă, autoturismul a fost scos de pe plajă cu ajutorul unui utilaj care, la rândul lui, a făcut manevre printre turiștii care nu au fost îndepărtați din zona de pericol. Autoritățile reamintesc că este strict interzisă intrarea cu mașină pe plajă.

Cei care tractează ambarcațiuni au acces la mare doar în zone special amenajate.  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.