VIDEO Mercedes de 150.000 de euro bătut cu ciocanul în reprezentanța din Suceava. Imagini halucinante surprinse chiar de proprietar

Proprietarul unui autoturism Mercedes în valoare de aproximativ 150.000 de euro s-a plâns pe Facebook că s-a dus să-și schimbe roțile la mașină într-un service de marcă și a surprins un angajat în timp ce lovea roțile cu ciocanul. Este vorba despre Neculai Miron, primarul comunei Bosanci.

Edilul a publicat pe Facebook mai multe filmulețe în care arată cum mecanicul încearcă să-i schimbe roțile la mașină lovind jantele cu un ciocan. Unealta era probabil din plastic.

„Reprezentanță Mercedes – Servicii „ireproșabile”, așa se schimbă anvelopele!”, a scris Neculai Miron pe Facebook.

Într-unul dintre filmulețe se observă cum în momentul în care vede că este filmat mecanicul încetează să mai folosească ciocanul.

Postarea a stârnit discuții contradictorii între internauți. Unii au arătat că lipirea jantelor de butucul roții este un lucru obișnuit la majoritatea mașinilor echipate cu jante din aliaj, care au prezoane cu autostrângere și nu au fost desfăcute de mult timp, iar utilizarea unui ciocan de plastic ar fi o metodă pentru desfacerea lor.

Alții au susținut că o jantă ca cele de pe mașina primarului costă peste 1.000 de euro/bucată și că ar exista alte proceduri pentru scoaterea roților, inclusiv lovirea cu un ciocan, dar nu în jantă, ci cumva în anvelopă, folosind și un lemn de protecție.

Autoturismul primarului pare un Mercedes GLE AMG Coupe, al cărui preț este de aproximativ 150.000 de euro.

Sursa – stirisuceava.net

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *