VIDEO. O șoferiță a zburat cu mașina de pe autostradă și s-a prăbușit pe o șosea alăturată

Un accident șocant a fost filmat în Yuba, California. O mașină a zburat la propriu de pe autostradă și a fost aproape să atingă firele de înaltă tensiune de pe marginea, înainte să se prăbușească, relatează presa locală.

Imaginile au fost surprinse de camera de bord a unei camionete care circula pe un drum paralel cu autostrada. Pasagerii au început să țipe când au văzut mașina catapultată brusc în fața lor.

„E o nebunie să vezi pe cineva care zboară prin aer. Aș spune că a zburat cam 15 metri în aer”, a declarat Brian Conejo, care lucrează la o firmă din apropiere și a văzut accidentul pe camerele de supraveghere.

Potrivit polițiștilor autoturismul fusese implicat într-un accident cu puțin timp înainte incidentului, iar persoana aflată la volan a părăsit locul faptei.

Conejo apreciază mașina circula cu 130-160 de km/h într-o zonă a autostrăzii unde era o restricție de 40 de km/h.

„E un viraj de stânga strâns aici. Nu au reușit să viteze și au mers înainte până au zburat peste pasaj”, a povestit el.

Autoturismul s-a prăbușit pe o șosea de lângă autostradă și s-a rostogolit de câteva ori înainte să se oprească cu roțile în sus. Femeia care se afla la volan a scăpat în mod miraculos.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.