VIDEO Șofer de camion merge pe contrasens pentru a nu se lăsa depășit

Un şofer de TIR a fost filmat în timp ce şicana un participant la trafic, în zona localităţii Bâlhacu, din județul Buzău.

Video AICI

Pe imaginile trimise pe Fii Observator se poate observa cum conducătorul mastodontului virează cu premeditare pe contrasens, doar pentru a-l împiedica pe şoferul din spate să intre în depăşire. Acesta ar fi fost deranjat de faptul că bărbatul de la volanul autoturismului ar fi condus cu viteza legală, şoferul TIR-ului fiind astfel „nevoit” să depăşească ilegal.

Şoferul de la volanul maşinii ne-a spus că va merge la poliţie pentru a depune o plângere sau o sesizare, în urma incidentului
„Șofer de camion care a trecut de testarea psihologică conduce legal pe străzile din România. De fapt este un posibil criminal. Întâmplarea a avut loc azi dimineață, 20 iulie 2021, în jurul orei 05:30 după ce am ieșit din localitatea Bahalcu, imediat după ce am traversat trecerea la nivel de cale ferată. Practic șoferul era deranjat de mine ca am condus cu viteza legală în localitatea Bahalcu unde m-a și depășit nelegal forțând un alt autoturism din sens opus sa oprească în afara carosabilului pentru a evita un impact”, ne-a spus Virgil.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *