VIDEO. Șofer de camion român, erou în Germania. A blocat cu remorca un autoturism în care o femeie leșinase

Oamenii care au sunat la numărul de urgență au raportat un accident între un camion și un BMW, dar, sosiți la fața locului, polițiștii germani au descoperit că șoferul TIR-ului reușise să salveze viața unei șoferițe, scrie site-ul televiziunii regionale germane Westdeutscher Rundfunk.

Citeşte întreaga ştire: Șofer de TIR erou în Germania, manevră de film cu camionul, a oprit un BMW care venea pe contrasens cu șoferița leșinată la volan.
În Neuss-Uedesheim, un șofer de camion a reacționat cu o incredibilă prezență de spirit, luni de dimineață, și, cu o iscusită manevră de conducere, a salvat o femeie care leșinase la volan. Mașina condusă de aceasta, un BMW, traversa o pasarelă peste A57 și venea pe contrasens, foarte aproape de parapetele pasarelei.

Pur și simplu, șoferul de camion a reușit să oprească mașina femeii cu semiremorca lui, prinzând practic BMW-ul între TIR și balustradă, a declarat pentru sursa citată o purtătoare de cuvânt a poliției: „E o faptă eroică!”. E foarte posibil ca șoferul să fi văzut femeia cu capul căzut pe volan și a înțeles imediat că e vorba despre o urgență medicală. Șoferul, considerat de polițiști erou, are 49 de ani și împreună cu un alt participant la trafic au acordat femeii, care are 57 de ani, primul ajutor. A fost preluată apoi de o ambulanță și dusă la spital. Nu se știe încă din ce motive și-a pierdut șoferița conștiența.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *