VIRAL! Ce le-a scris un sofer din Botosani politistilor pe procesul verbal dupa ce a fost oprit in trafic

Politia Rutiera din Botosani a amendat un barbat in trafic. Surpriza oamenilor legii a venit odata cu aplicarea contraventiei, mentiunea facuta de barbat in procesul verbal starnind hohote de ras.

Cu sinceritate, acesta a mărturisit că se gândea „departe” și nu a fost atent la semnalul de oprire al polițistului care l-a amendat

„Nu am văzut semnalul poliţistului, întrucât mă gândeam departe”, a menţionat şoferul pe contravenţie.

Mesajul a fost distribuit pe grupul de facebook „Atentie Politia Botosani” si in foarte scurt timp a devenit viral.

In atentia tuturor soferilor

„Polițiștii rutieri atrag atenţia asupra importanţei respectării regulilor de circulaţie şi, în special, asupra celor referitoare la conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice: Nu vă urcaţi la volan dacă aţi consumat băuturi alcoolice!

Consumul de alcool scade capacitatea de reacţie şi de manevrare a autovehiculului, dereglând răspunsul la stimulii optici şi auditivi. De asemenea, alcoolul scade concentrarea, atenţia, reflexele şi viteza de execuţie a mişcărilor.

Pe lângă posibilitatea producerii unui accident rutier, şoferii care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice trebuie să ştie că riscă şi închisoarea de la unu la cinci ani sau amendă, aceasta fiind pedeapsa prevăzută de lege pentru cei depistaţi în trafic cu o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge. Totodată, pe timpul cercetării, permisul este reţinut, fără drept de circulaţie”,se mai arată pe aceeaşi pagină de Facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *