Waberer’s isi dezvaluie secretele unei afaceri de succes: Platim soferii cu 1900€-2500€ pe luna si nu ne plangem

După o schimbare a sistemului de salarizare introdusă la începutul lunii august, clasificată de companie drept „istorică” , gigantul maghiar Waberer’s a dezvăluit cât câștigă șoferii săi care activează în transporturile internaționale. Într-un material video publicat de Waberer’s săptămâna trecută, un angajat de la departamentul de Resurse Umane explică cel mai recent sistem de salarizare.
Astfel, conform acestuia, șoferii Waberer’s pot câștiga între 1.900 și 2.500 de euro, în funcție de țările în care au curse, de numărul de kilometri suplimentari parcurși și de abilitățile și experiența lor.

În plus, până la 1 august, Waberer’s își plătea șoferii cu o valoare mai mică în zilele de duminică și de sărbătorile legale. De la 1 august, însă, compania a decis să aplice același plafon de plată indiferent de zi. Plafonul net de salarizare este de 30.000 de forinți / zi (aproximativ 75 EUR) pentru șoferii care efectuează operațiuni de transport internațional, cu excepția celor care au curse către Marea Britanie și / sau efectuează transporturi ADR – cărora li se aplică valori mai mari.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *