Zeci de TIR-uri şi maşini făcute praf într-un carambol de proporții, pe o autostradă din Pennsylvania

Zeci de camioane și autoturisme au fost făcute praf într-un accident de proporţii, pe o autostrada interstatală din Pennsylvania, Statele Unite. Cel puţin un mort şi mai mulţi răniţi este bilanţul tragic al impactului multiplu.

Cel puțin un mort într-un carambol pe o autostradă din Pennsylvania din cauza unei furtuni de zăpadă.
Zeci de camioane şi maşini s-au ciocnit pe o distanţă a aproape 2 kilometri.
Zăpada abundentă, drumul alunecos, vizibilitatea scăzută şi rafalele puternice au provocat un accident de proporţii pe Interstate 80, în Pennsylvania.

O persoană a murit şi mai multe au fost rănite în caramabolul în care au fost implicate 66 de vehicule: 55 de camioane şi 11 autoturisme.

Accidentul s-a produs miercuri seară, din cauza furtunii de zăpadă Gail, care a creat haos pe autostrăzile şi şosele din 14 state americane.

Publicaţia New York Post a publicat imagini şocante care arată dimensiunea dezastrului: zeci de camioane şi maşini s-au ciocnit pe o distanţă de aproape 2 kilometri.

Miercuri seară, potrivit Poweroutage.us, un portal care monitorizează penele de electricitate de pe teritoriul Statelor Unite, 50.000 de locuinţe au rămas fără curent electric în nord-estul Statelor Unite – un număr relativ mic în comparaţie cu condiţii meteo similare din trecut.

Autorităţile din domeniul educaţiei au anunţat că anul acesta nu vor mai fi declarate zile libere din cauza ninsorii întrucât cursurile se desfăşoară online în contextul pandemiei de coronavirus.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *