Ziua începe cu o tragedie. Accident grav pe un drum din România. Toți trei și-au pierdut viața

În noaptea de duminică spre luni, în județul Botoșani, un accindet rutier cumplit a avut loc. În urma tragicului eveniment, trei tineri, cu vârste cuprinse între 21 și 24 de ani și-au pierdut viața.

Trei tineri, cu vârste de 21, 22 şi 24 de ani, şi-au pierdut viaţa, în noaptea de duminică spre luni, în urma unui accident rutier produs pe raza comunei Ripiceni, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoșani (ISU), Dorina Lupu.

Potrivit sursei citate, un al patrulea tânăr, în vârstă de 24 de ani, care a suferit o fractură de antebraţ, a fost transportat la spital de către echipajul SMURD din cadrul Gărzii de Intervenţie Săveni.

„Autoturismul în care se aflau cei patru s-a răsturnat pe un câmp, într-un lan de porumb. Cei trei tineri decedaţi au fost găsiţi pe câmp. Al patrulea pasager era în maşină. La locul intervenţiei au ajuns şi două echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, dar nu s-a mai putut face nimic pentru cei trei”, a afirmat reprezentantul ISU.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *